Cursussen

Beter Schrijven – zakelijk, correct en effectief schrijven
Effectieve en correct geschreven zakelijke brieven, e-mails en persberichten. Pennenvruchten van uw medewerkers. Soms met gemak, maar vaker met nogal wat gedoe tot stand gekomen. Misschien nog even aan u voorgelegd alvorens te verzenden. Of ‘gewoon’ zomaar verstuurd. Voldoen al die teksten wel aan uw eisen? Verwoorden ze waar uw bedrijf of organisatie voor staat? Of zorgen de taalfouten voor een deuk in het kwaliteitsimago?

Formeel of informeel
Straat- en social mediataal hebben gevolgen voor hoe wij met elkaar zijn gaan communiceren. En daarmee ook -en onvermijdelijk- voor hoe wij zijn gaan schrijven. Informeel en slordig taalgebruik nemen toe en er wordt minder belang gehecht aan spellingsregels. Zakendoen kan echter niet zonder formeel en goed doordacht taalgebruik. Met bijpassende zinsbouw en de juiste spelling.

Online cursussen
Vandaar de online cursussen van Beter Schrijven. Als ervaren tekstschrijvers hebben wij een online cursusaanbod ontwikkeld waarmee uw medewerkers beter zakelijk leren schrijven. Met als doel een heldere en foutloze formulering met positieve effecten voor uw bedrijf, organisatie en doelstellingen.

Lees meer of schrijf u (of uw medewerkers) in op: www.beter-schrijven.nl